Loading...

Omnia järjesti tammi-helmikuussa 2021 Nord Bridge -matkailualan kilpailun virtuaalisena.

Kilpailua oli mukana järjestämässä myös Akkuna -verkoston oppilaitoksia sekä yhteistyöoppilaitos Pietarista, St. Petersburg Academy of Urban Management, Planning and Printing. Kilpailu oli kokonaan virtuaalinen - opiskelijat osallistuivat tekemällä videoita matkailukohteista ja -aiheista. Tällaista virtuaalikilpailua emme olleet järjestäneet aiemmin, vaan kilpailu on pidetty livenä Pietarissa tai Espoossa. 

Saimme yhteensä 17 videota ja osallistujia oli 66, koska videot tehtiin tiimeissä. Osallistujat olivat lähinnä matkailu- ja media-alalta ja edustivat neljää maata. Akkuna-verkoston oppilaitoksista mukana olivat Keuda, Salpaus ja Tredu, Virosta Tartu Kutsehariduskeskus, Venäjältä St. Petersburg Academy of Urban Management, Planning and Printing sekä Kazakstanista Kazahk Leading Academy of Architecture and Civil Engineering. 

Neljähenkinen tuomaristo valitsi finaaliin 12 videota. Finaali järjestettiin Zoomin kautta ja voittajatöiksi valittiin Kazakstanin oppilaitoksen Welcome to Our College sekä Keudan Kuusijärvi. Yleisöäänestyksen voitti Kazakstanin video. Kilpailutyöt olivat hienoja ja mielenkiintoisia, tuomariston kommentit antoivat hyvin palautetta osallistujille ja opiskelijoiden ilo ja innostus näkyi finaalissa. 

Oli hienoa olla mukana luomassa uudenlaista kilpailua ja tekemässä yhteistyötä verkon kautta!

Nord Bridge Pic 10.2

 


Erja Haapa-aho, kilpailun johtaja, Omnia