Loading...

Kilpailut

Artikkelin hakemisto

Akkuna Venäjälle -verkostolle erityinen yhteistyön muoto on ollut kilpailut, joihin on vuosien varrella osallistuttu niin Venäjällä kuin Suomessakin. Sivupalkista voit klikkailla ja tutkia, miten kilpailuja on eri aloilla toteutettu.

Tällä hetkellä koronapandemian vuoksi kisat ovat tauolla, mutta kerromme heti kun taas pääsemme niitä toteuttamaan! Mahdollisuuksien mukaan yhteistyötä kilpailujen parissa jatketaan virtuaalisesti.

Pietarin kumppanioppilaitos Academy of Urban Management, Planning and Printing (kaupunkisuunnittelun akatemia) teki kevättalvella 2020 hienon esittelyvideon kansainvälisestä toiminnasta.

Nyt videoon on lisätty suomenkieliset tekstitykset, jotka saat tarvittaessa päälle videon alaosan tekstityspainikkeesta.

Useita vuosia Akkuna - Ikkuna Venäjälle -verkoston kanssa yhteistyötä tehnyt oppilaitos esittelee videossaan erityisesti kansainvälistä kilpailutoimintaa. Mukana ovat ProfMasterOK (laatoitus ja luova ilmaisu), Floristic Defile (floristit), ja NordBridge (matkailu). Videossa haastatellaan myös paikallisia opiskelijoita.