Loading...

Ajankohtaista

FinKoEdu-verkosto järjesti 8.12.2021 webinaarin musiikin ja kielenoppimisen yhdistämisestä. Webinaarissa kerrottiin inspiroivia ja käytännönläheisiä opetusesimerkkejä. Esimerkkejä kerrotaan k-poppiin suunnatusta koreankielen oppimisesta ja Rammstein saksan kielen kursseista. Webinaarin näet täällä:

FinKoEdu-verkoston järjestämät k-pop korean kielen opinnot ovat olleet suosittuja ja nyt tarjolla on taas uusia kursseja! Tule mukaan! Tämä saattaa olla viimeinen mahdollisuus osallistua.  Kurssit ovat 1.11.-17.12.  Ilmoittaudu viimeistään 25.10. tällä lomakkeella: https://forms.gle/EGgo3mbME3LD1Umh9. Opiskelijoiden antama palaute on ollut upeaa! Adina Stadin ammattiopistosta kertoo: ”Päätin liittyä Korean kurssille ja oppia perussanaston, koska aion matkustaa Souliin tulevaisuudessa kuukauden lomalle tai ehkä jopa pidemmälle, jos aika sallii. Kurssi tuli minulle positiivisella yllätyksellä ensimmäisestä verkossa-luokasta. Jokainen tunti piti minua motivoituneena musiikin ja sanojen takia. Nautin jokaisesta luokasta, myös kiireisen ja väsyttävän päivän jälkeen, koska korean kielen opiskelu oli hauskaa rentouttavalla tavalla. Ja uskon, että opimme aina parhaiten, kun opiskelu on hauskaa. 😊 Olen oppinut paljon tältä kurssilta: laulu, konsonantit, numerot, jotka ...

Tammi-helmikuussa Etelä-Koreaan keskittyvä verkosto, FinKoEdu, järjesti kaksi k-poppiin keskittyvää korean kielen kurssia. Yhteensä 13 opiskelijaa suoritti kurssin. Heistä lähes kaikki osallistuvat myös korean kielen jatkokurssille. Kurssit ovatkin olleet suosittuja ja jatkamme niiden tarjoamista keväällä ja mahdollisesti syksylläkin. Tule siis mukaan oppimaan koreaa! Pääset samalla tutustumaan muiden oppilaitosten opiskelijoihin, jotka tykkäävät k-popista. Opiskelijat kertoivat, että tunnit olivat hauskoja ja vaihtelevia! Seuraavat kurssit järjestetään 5.4.-7.5. Tiistaisin ja torstaisin järjestettävä kurssi on jo lähes täynnä, mutta maanantaisin ja keskiviikkoisin järjestettävään kurssiin mahtuu vielä hyvin mukaan. Ilmoittaudu viimeistään 24.3. tällä lomakkeella https://forms.gle/uFoM4i2h196QRQZG6 Lisätietoja alla olevassa kuvassa ja liitteessä.

Tykkäätkö k-popista? Haluaisitko oppia korean kielen perusasioita ja tutustua muihin opiskelijoihin? Ammatillisen koulutuksen Etelä-Korea-verkosto (FinKoEdu) järjestää k-poppiin keskittyvää korean kielen opetusta. Ajankohta on 18.1.–19.2. tiistaisin ja torstaisin klo 16-17 TAI 5.4.–7.5. tiistaisin ja torstaisin klo 16-17. Opetus tapahtuu verkon välityksellä ja pääosin englanniksi ja tietenkin koreaksi :) (+ hieman suomeksi). Ilmoittaudu viimeistään 12.1.2021 tämän linkin kautta. Hyvää joulua toivottaen FinKoEdu-verkosto!  

OPH:n rahoittamat globaaliverkostot ovat vuoden ajan kehittäneet suunnitelmiaan vastuullisen toiminnan kehittämiseksi. FinKoEdu-verkoston vastuullisuuslupaus tiivistettynä alla olevassa kuvassa. Jatkamme vastuullisemman toiminnan kehittämistä myös tulevaisuudessa. Voisiko esimerkiksi lentomatkustamisen päästöjen kompensointi nousta jatkossa tavoitteeksemme? Lisäksi korona-viruspandemia haastaa meidät entistä vahvemmin kehittämään kotikansainvälisyyttä ja virtuaalisia keinoja yhteistyöhön ja osaamisen kehittämiseen.