Loading...

FinKoEdu-verkoston järjestämät k-pop korean kielen opinnot ovat olleet suosittuja ja nyt tarjolla on taas uusia kursseja! Tule mukaan! Tämä saattaa olla viimeinen mahdollisuus osallistua. 

Kurssit ovat 1.11.-17.12. 

Ilmoittaudu viimeistään 25.10. tällä lomakkeella: https://forms.gle/EGgo3mbME3LD1Umh9.

K pop Korean language courses 1.11. 17.12.2021

Opiskelijoiden antama palaute on ollut upeaa! Adina Stadin ammattiopistosta kertoo:

”Päätin liittyä Korean kurssille ja oppia perussanaston, koska aion matkustaa Souliin tulevaisuudessa kuukauden lomalle tai ehkä jopa pidemmälle, jos aika sallii.

Kurssi tuli minulle positiivisella yllätyksellä ensimmäisestä verkossa-luokasta. Jokainen tunti piti minua motivoituneena musiikin ja sanojen takia. Nautin jokaisesta luokasta, myös kiireisen ja väsyttävän päivän jälkeen, koska korean kielen opiskelu oli hauskaa rentouttavalla tavalla. Ja uskon, että opimme aina parhaiten, kun opiskelu on hauskaa. 😊

Olen oppinut paljon tältä kurssilta: laulu, konsonantit, numerot, jotka minun on puhuttava ystävilleni toisin kuin puhuisin vanhemmalle jne.

Mielestäni Hangul ei ole vaikea oppia, mutta minun on harjoiteltava sitä enemmän kuin muut opiskelijat, koska joillakin ihmisillä on taipumus oppia kieliä nopeasti, mutta tiedän varmasti, että minulla ei ole sitä.

Korea on mielestäni kaunis kieli, mutta samalla myös erittäin vaikea kieli, ja sen oppiminen vie paljon aikaa. Mutta olen varma, että se on mahdollista paljon vaivaa, motivaatiota ja harjoittelua. 😊

Minusta on vielä poikkeuksellisen pitkä matka opiskella koreaa ja päätin jatkaa tätä kurssia. Tämä kaikki on kiitos upeasta opettajastamme Heejeong, ja olen kiitollinen hänelle kaikesta kärsivällisyydestä, jota hänellä oli kanssani. Kaipaan jo hänen luokkiaan.

Paljon kiitoksia siitä, että opetit minulle korean kieltä!”


   Suosituimmat