Loading...

Keva verkosto web19042021

KEVA-verkoston Go Global -hankkeessa järjestetään maalis - huhtikuussa mielenkiintoisten webinaarien sarja. Webinaarien teemat liittyvät verkostossa luodun tutkinnon osan Vastuullisena kansalaisena maailmalla aihealueisiin: kulttuurinen moninaisuus, kestävä kehitys, ihmisoikeudet, vapaaehtoistoiminta, eettinen viestintä sekä terveys ja turvallisuus. 

Asiantuntijat johdattavat kuulijat eri teemoihin - webinaareissa tutustutaan median rooliin maailmankuvamme rakentumisessa, pohditaan miten kulttuurisia eroja tulisi huomioida, selvennetään mitä terveysturvallisuus oikein tarkoittaa, käsitellään mitä merkitystä on ihmisoikeuksien tuntemisella kv-työssä, kuvitellaan millaista tulevaisuutta voimme tehdä, sekä miten vapaaehtoisena voi rakentaa oikeudenmukaisempaa maailmaa. Tutustu webinaarien sisältöön ja mielenkiintoisiin luennoitsijoihimme alla. Webinaarit ovat tunnin kestoisia, ja osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä chatin kautta. Tilaisuudet ovat saatavilla tallenteina 2 viikon ajan lähetyspäivämäärästä.

Tilaisuudet sopivat niin opiskelijoille kuin opettajille ja muulle henkilöstölle - ja tietysti kaikille muille teemoista kiinnostuneille! 

 

Ilmoittauduthan tilaisuuteen viimeistään edeltävänä arkipäivänä klo 12 mennessä. ILMOITTAUTUMISLINKKI 

(Ilmoittauduthan myös, mikäli haluat linkin tallenteeseen)

Lämpimästi tervetuloa!

Päivitys 19.4.: Liselott Lindströmin webinaari Eettinen viestintä uusi ajankohta on ti 11.5. klo 13. 

 

Lisätietoja saat KEVA-verkoston yhteyshenkilöiltä

Terveysturvallisuus22032021

Kulttuurinen_moninaisuus30032021

Ihmisoikeudet08042021

Kestävä_kehitys13042021

Vapaaehtoistoiminta28042021

KEVA vapaaeht anou

keva matk.turv um

keva matk.turv ifDia8uusi

 


   Suosituimmat