Loading...

KVSYYS

 

KV-SPLASH - Uudista ajatteluasi ja virkistä kansainvälisyystoimintaasi

Opetushallitus järjestää vuoden 2016 Ammatillisen koulutuksen KansainväliSYYSpäivät Ikaalisten Kylpylässä 22–23.11. yhteistyössä CIMOn, Sastamalan koulutuskuntayhtymän ja Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen kanssa. Tilaisuus on suunnattu oppilaitosten johdolle, opettajille, hallintohenkilöstölle sekä ammatillisen koulutuksen kansainvälistymisestä kiinnostuneille sidosryhmille.

Vuoden 2016 KansainväliSYYSpäivien tavoitteena on kylpylämaisemissa virkistää osallistujia ja heidän työtään kokonaisvaltaisesti – ajattelu, osaaminen ja keho. Päivien aikana tapahtuvan verkostoitumisen keinoin pyritään sekä osallistujien että organisaatioiden osaamisen ”tunnistamiseen”, ”tunnustamiseen” ja jakamiseen. Toimintaympäristön muutokset sekä molempien pääasiakasryhmien - opiskelijat ja työelämä - tarpeet huomioimalla pystymme toteuttamaan laadukasta, strategialähtöistä kansainvälisyystoimintaa sekä rakentamaan yhdessä aidosti avarakatseista Suomea.

Ilmoittautuminen alkaa 28.9. ja päättyy 1.11.

Ammatillisen koulutuksen kansainvälisyyspäivien hinta on 150 euroa. Summa laskutetaan kansainvälisyyspäivien jälkeen. Ilmoittautuminen on sitova.
Ilmoittautumisen, ohjelman ja lisätietoa esim. saapumis- ja majoitusjärjestelyistä löydät KansainväliSYYSpäivien nettisivuilta.
Ilmoittautua voit myös suoraan tästä linkistä

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

KVSYYS2