Loading...

Opetushallitus järjestää 30.11.2017 valtionavustushankkeiden seminaarin Helsinki Congress Paasitornissa.

Kutsu ja alustava ohjelma on liitteenä. 

Tilaisuuden tavoitteena on tukea ammatillisen koulutuksen reformin tavoitteiden toteutumista. Tavoitteena on edistää valtionavustushankkeiden vaikuttavuutta ja tulosten levittämistä. Tilaisuus on avoin kaikille ammatillisen koulutuksen valtionavustusta saaneille hanketoimijoille ja hanketoiminnasta kiinnostuneille koulutuksen järjestäjille. Osallistujamäärä on rajoitettu kahteen henkilöön/hanke. Lisäksi tilaisuuteen voivat osallistua sellaiset koulutuksen järjestäjät jotka eivät vielä ole mukana hanketoiminnassa. Tilaisuuden iltapäiväosuus on varattu päättymässä olevien Opetushallituksen rahoittaminen valtionavustushankkeiden tulosten esittelylle tulostorilla.  Esitystapoja ovat: posteri, esittely käyttäen omaa tietokonetta ja esitteet. 

Iltapäivän aikana järjestämme myös  erillisen tapaamisen kansainvälisyyshankkeiden toimijoiden kesken edistääksemme kv-hankkeiden välistä verkostoitumista ja hyvien käytäntöjen jakoa. Jokaisesta hankkeesta tulee olla vähintään koordinaattorin edustaja paikalla. 


Ilmoittautuminen 29.10.2017 mennessä ilmoittautumislinkin kautta: https://www.webropolsurveys.com/S/26B34EC48B065549.par
Ilmoittautumiseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä projektikoordinaattori Sirpa Seitsoseen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Aamupäivän tilaisuutta on mahdollista seurata Webcast-palvelun kautta.Linkki lähetykseen tulee sivustolle: http://www.oph.fi/rahoitus/valtionavustukset/ammatillinen_koulutus/tilaisuudet

Lämpimästi tervetuloa!

Hanna Autere

Opetusneuvos, Ammatillinen perus- ja aikuiskoulutus 

OPETUSHALLITUS