Loading...

Kevät on karnevaalien aikaa. Talvi vaihtuu ensin kevääksi, sitten kesäksi, ja vuoden työrupeama saadaan päätökseen. Nauru, musiikki ja hyvä ruoka kuuluvat karnevaaleihin. Vallitsevista käsityksistä tehdään pilaa ja normit rikotaan. Mikään ei ole karnevaalien ilakoijille itsestäänselvyyttä!

Ammatillisen koulutuksen kansainvälisyys on innostavaa arkea, mutta välillä tarvitaan vähän karnevaaliakin. Molempia on tiedossa Jyväskylässä 6. – 7. toukokuuta 2019, kun kansainvälisyyden toimijat kokoontuvat tiedon, kokemuksien ja keskustelun pariin. Nähdäänhän sinutkin Jyväskylässä?

Kansainvälisyyskarnevaaleilla teemoinamme ovat

  • Kansainvälisyys uudistuneessa ammatillisessa koulutuksessa
  • Globaalit osaamistarpeet ja kansainvälisten yritysten odotukset
  • Eri koulutusasteiden yhteistyö

Puheenvuoroissa kuullaan muun muassa heitä:

  • Rauli Virtanen: Maailman uutiskentiltä pitkään raportoinut toimittaja-kirjailija Rauli Virtanen avaa vahvaan omaan osaamiseensa ja kokemuksiinsa perustuvaa kansainvälisyyttä.
  • Miia Paakkanen: Kokenut työelämän tunnetaitojen valmentaja Miia Paakkanen tukee puheenvuorossaan kansainvälisyyskoordinaattorin roolia yhteistyön pohjustajana ja vahvistajana omassa organisaatiossa ja kansainvälisissä tiimeissä. Paakkasen teemoina ovat luottamus, keskinäinen kunnioitus ja arvostus sekä sosiaalisen yhteyden kokemus.
  • Paavo Beckman: Useita teknologiayrityksiä perustanut ja tiimejä niin San Franciscossa, New Yorkissa, Lontoossa ja Helsingissä johtanut Paavo Beckman kannustaa rohkeasti tekemiseen ja kokeilukulttuuriin.

Gradian opiskelijat ovat tiivisti mukana tapahtuman toteuttamisessa.

Olet lämpimästi tervetullut!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu  viimeistään 8.4.2019 tässä linkissä: https://bit.ly/2RX5lHr

Halutessasi voit esittää ajatuksiasi ja kysymyksiäsi ennakkoon järjestäjille. Mahdolliset peruutukset viimeistään 17.4. Sen jälkeen peruuttaneilta peritään koko osallistumismaksu.

Näyttelyvaraukset

Kokoustilassa on mahdollisuus esitellä esim. kansainvälisyyshankkeita, omaa kv-toimintaa, tuotteita yms. Varaukset tehdään ilmoittautumislomakkeella.

Hinta                150 € + alv

Aika                  6. - 7.5.2019

Paikka              Jyväskylän Paviljonki, osoite Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä

Järjestäjät       Opetushallituksen kansainvälistymispalvelut ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Lisätietoja       Kansainvälisten asioiden suunnittelija Milka Niskanen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 341 6158 (ohjelma) ja johdon sihteeri Eevamari Auvinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 341 6151 (ilmoittautuminen ja laskutus)

Majoitus          Osallistujat varaavat ja maksavat itse majoituksensa alla oleviin hotelleihin 8.4.2019 mennessä. Hotelleista on varattu huonekiintiöt sopimushinnoin.

  • Solo Sokos Hotel Paviljonki, varaustunnus BKVPAIVATJKL, 1 HH 138 eur ja 2 HH 148 eur, puh. 020 1234 640 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Sokos Hotel Alexandra, varaustunnus BKVPAIVATJKL, 1 HH 128 eur ja 2 HH 138 eur, puh. 020 1234 640 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Hotelli Verso, varaustunnus KV-PÄIVÄT-JKL, 1 HH 95 eur, puh. 014 333 999 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Greenstar Hostel, varaustunnus Kansainvälisyyspäivät, 2-3 HH 65 eur, aamiainen 8 eur, paikoitus 8 eur, puh. 050 471 1517 tai www.greenstar.fi/fi/Varaa

Aihetunnisteemme sosiaalisessa mediassa on #kansainvälisyyskarnevaalit2019