Loading...

Kehitysyhteistyön, vapaaehtoistyön ja globaalikasvatuksen KEVA-verkoston Go Global -hankkeessa järjestetään maalis - huhtikuussa webinaarien sarja. Webinaarien teemat liittyvät verkostossa luodun tutkinnon osan Vastuullisena kansalaisena maailmalla aihealueisiin: kulttuurinen moninaisuus, kestävä kehitys, ihmisoikeudet, vapaaehtoistoiminta, eettinen viestintä sekä terveys ja turvallisuus.

Asiantuntijat johdattavat kuulijat eri teemoihin - webinaareissa tutustutaan median rooliin maailmankuvamme rakentumisessa, pohditaan miten kulttuurisia eroja tulisi huomioida, selvennetään mitä terveysturvallisuus oikein tarkoittaa, käsitellään mitä merkitystä on ihmisoikeuksien tuntemisella kv-työssä, kuvitellaan millaista tulevaisuutta voimme tehdä, sekä miten vapaaehtoisena voi rakentaa oikeudenmukaisempaa maailmaa. Tutustu webinaarien sisältöön ja mielenkiintoisiin luennoitsijoihin liitteessä. Webinaarit ovat tunnin kestoisia, ja osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä chatin kautta. Tilaisuudet sopivat opiskelijoille, opettajille ja muulle henkilöstölle - ja tietysti kaikille muille teemoista kiinnostuneille!

Webinaareja järjestetään yhteensä seitsemän, viikoilla 12-18. Ilmoittauduthan viimeistään edeltävänä arkipäivänä klo 12: Ilmoittautuminen

Ensimmäisen webinaarin teema on Terveysturvallisuus, ma 22.3. klo 14-15.

Lämpimästi tervetuloa!

KEVA-verkoston puolesta

Juha Riippi
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
kv-asioiden suunnittelija, Sedu
Go Global-hanke, KEVA-verkosto
www.finvet.fi/kevaverkosto


   Suosituimmat