Loading...

Suomalainen vappu on tuttu myös Edmontonissa ja niinpä vieraamme saapuvat kerta toisensa jälkeen. Vapun jälkeen 20 opiskeijaa ja 10 opettajaa jakaantuvat verkoston kouluihin ympäri Suomea kahdeksi viikoksi. Opiskelijat majoittuvat suomalaisten opiskelijoiden perheisiin ja osallistuvat heidän kanssaan koulutyöhön.

Tervetuloa mukaan Kanada-verkoston seminaariin! Kanada-verkosto on seitsemän ammatillisen oppilaitoksen verkosto, joka tekee yhteistyötä kanadalaisten oppilaitosten kanssa. Verkosto edistää ja toteuttaa opiskelija- ja asiantuntijaliikkuvuuksia Suomen ja Kanadan välillä. Verkoston tavoitteena on toimivan oppilaitosverkoston toiminnan kehittäminen ja syventäminen Suomen ja Kanadan kesken, perehtyminen kanadalaisten oppilaitosten hyviin käytäntöihin, asiantuntija- ja opiskelijaliikkuvuuden toteuttaminen sekä...

KEVA-verkoston webinaarisarjan toisen webinarin (30.3.2021) aiheena oli kulttuurinen moninaisuus. Webinaarissa Nuorisotutkimusseuran erikoistutkija Antti Kivijärvi kävi läpi mm. mitä kulttuurin käsite tarkoittaa, miten kulttuurisia eroja tulisi huomioida ja miten käsitykset kulttuureista ja kulttuurisista eroista liittyvät rasismiin.   Webinaaritallenne on tarjolla 2 viikon ajan.   Tutustu ja ilmoittaudu KEVA-verkoston tuleviin webinaareihin!  

KEVA-verkoston webinaarisarja käynnistyi 22.3. teemalla Terveysturvallisuus. Webinaarissa pohditaan erityisesti matkustukseen liittyvää terveysturvallisuutta. Webinaarin asiantuntijana on Terhi Haapala, Terveystieteiden maisteri, joka työskentelee kliinisen hoitotyön lehtorina Seinäjoen ammattikorkeakoulussa. Webinaaritallenne on katsottavissa 2 viikon ajan.   Tutustu ja ilmoittaudu KEVA-verkoston tuleviin webinaareihin!  

Ms. Maria Måtarin (Executive Director Finnish Business Council Shanghai) luento   MITÄ KIINASTA PITÄISI TIETÄÄ  MA 20.4.2021 klo 10.00- n 11.30  (Teams) Kiinan rooli maailmassa; globaalit trendit Mitä Kiinasta pitäisi tietää käytännön tasolla (mm. kulttuuri, liiketoiminta..) Team-Finland;  Suomen mahdollisuudet Kiinassa Måtarin omat kokemukset toimimisesta Kiinassa