Loading...
 Info

ThaiGO

ThaiGO on Suomen ja Thaimaan välinen oppilaitosverkosto, joka aloitti toimintansa vuonna 2014 Opetushallituksen rahoittamana.

Verkostossa toimii tällä hetkellä 8 suomalaista toisen asteen koulutuksenjärjestäjää ja kaksi thaimaalaista oppilaitosta sekä yksi kansainvälinen päiväkoti Bangkokin, Chon Burin ja Chiang Main alueella Thaimaassa.

Verkoston tavoitteena on:

- Kehittää ammatillista osaamista monikulttuurisessa toimintaympäristössä
- Kehittää sekä opiskelijoiden että opetushenkilöstön kansainvälisiä valmiuksia
- Kansainvälisen työssäoppimisen laadun varmennuksen kehittäminen
- Kulttuuritietouden lisääminen Suomen ja Thaimaan välillä
- Mukana olevien oppilaitosten kansainvälisen toiminnan kehittäminen
ThaiGO –verkosto on jo lyhyessä ajassa vakiinnuttanut toimintaansa Thaimaassa. Verkosto on laajentunut sekä kumppananeiden määrän että mukana olevien ammatillisten alojen (Sosiaali- ja terveysala, matkailu, liikunta sekä media-ala) suhteen. Verkoston kautta toteutettujen työssäoppimisjaksojen sisältöä on saatu laadukkaammaksi ja tarkoituksenmukaisemmaksi. Verkoston kautta toteutettujen liikkuvuusjaksojen määrä on kasvanut ja kiinnostus Thaimaata kohtaan on lisääntynyt. Sekä opiskelijat että opetushenkilöstö ovat olleet erittäin tyytyväisiä liikkuvuusjaksoihin. Verkosto on tehnyt yhteistyötä sekä Kam’oon China että Chinet verkostojen kanssa toiminnan laadun parantamiseksi edelleen.
 21.5.2015 – 31.12.2016

Videoita

Verkoston suomalaiset partnerit

Verkoston kansainväliset partnerit