Loading...
 Info

Working abroad

Working abroad 2014-2015 hankkeen aikana oppilaitosten henkilöstön edustajat osallistuvat kansainvälisille työelämäjaksoille. Jaksot kestävät vähintään 10 päivää ja niitä järjestetään 24 kappaletta. Työelämäjaksojen avulla henkilöstö kv-osaaminen kehittyy. Yhteistyöverkoston oppilaitokset toimivat yhteistyössä hankkeen toteutukseen ja arviointiin liittyen.

Oppilaitosten henkilöstön edustajat voivat osallistua 24 kansainväliseen työelämäjaksoon Euroopassa. Osallistuja itse suunnittelee työelämäjakson sisältöä ja hankkii omaan kokemukseensa liittyvän työelämäpaikan yhteistyössä kv-henkilöstön kanssa. Osallistuja valmistautuu jaksoon ja raportoi kokemuksistaan blogissa. Verkoston oppilaitokset toimivat yhteistyössä aktiivisesti koko hankkeen toteutuksen ajan. Hankkeen tulokset arvioidaan ja niistä tiedotetaan oppilaitosten sisällä ja yhteistyökumppaneille.
Working abroad -hankkeen tuloksia ovat mm. Seuraavat:
- Vieraan kielen käyttötaidon kehittyminen
- Osallistuneet oppilaitokset ovat oppineet paljon liikkuvuusjaksojen toteuttamisesta, jaksoille valmistautumisesta ja osallistujien tukemisesta jaksojen aikana.
- Oppilaitoksen kansainvälisten yhteyksien kehittyminen
- Tulokset näkyvät myös jatkohankkeita suunniteltaessa ja haettaessa.
 1.9.2014-30.5.2016

Verkoston suomalaiset partnerit