Loading...

 

Du kan hitta information om internationella nätverkprojecter I yrkesutbildning I Finland från Finvet.fi. Internationella nätverkprojecter är finansierad av Utbildningsstyrelsen. Det finns information på Finska, Svenska och på Engelska.

Innehållet på webbsidan kommer att strävat efter att hållas aktuell. Administratören av webbsidan kan inte vara juridiskt ansvarig för eventuella fel i innehållet på webbsidan och kommer därför inte vara skyldig att direkta eller indirekta slutförande eller skador orsakade av innehållet på webbsidan. Administratören ansvarar inte på något externt material eller innehåll som kan hittas via länkarna på webbplatsen.

Administratören av webbplatsen samlar ingen onödig information om användarna av webbtjänsten. Administratören samlar inte uppgifter som gör det möjligt att identifiera enskilda besökare. Administratören samlar statistik om användningen av webbsidan. Denna information kommer att användas för utveckling av webbplatsen.

Vi samlar bara information som ges av användaren själv. Till exempel kontaktuppgifter för att svara på eventuella frågor eller feedback. Denna information kommer inte att lämnas ut till tredje part.

Den finska Utbildningsstyrelsen, de internationella networkprojects och administratören av webbplatsen har all rätt för material som publiceras på webbplatsen om ingen annat anges.

Du kan länka till material som finns på webbplatsen och låna text på det, men i samtliga fall källan och upphovsrätten måste nämnas.