Loading...
 Info

ThaiGO

ThaiGO on Suomen ja Thaimaan välinen oppilaitosverkosto, joka aloitti toimintansa vuonna 2014 Opetushallituksen rahoittamana.

Verkostossa toimii tällä hetkellä 11 suomalaista toisen asteen koulutuksenjärjestäjää. Thaimaalaisia yhteistyökumppaneita ovat sairaanhoitajia kouluttavat yliopistot Burhaba Chon Burissa ja BCNC Chiang Maissa, jossa sijaitsee myös perusopetusta tarjoava Tonkla school. Lisäksi verkosto tekee tiiviisti yhteistyötä Suomen Suurlähetystön kanssa Bangkokissa.

Verkoston tavoitteena on:

- Kehittää ammatillista osaamista monikulttuurisessa toimintaympäristössä
- Kehittää sekä opiskelijoiden että opetushenkilöstön kansainvälisiä valmiuksia
- Kansainvälisen työelämäjakson laadun varmennuksen kehittäminen
- Kulttuuritietouden lisääminen Suomen ja Thaimaan välillä
- Mukana olevien oppilaitosten kansainvälisen toiminnan kehittäminen
ThaiGO –verkosto on jo lyhyessä ajassa vakiinnuttanut toimintaansa Thaimaassa. Verkosto on laajentunut sekä kumppaneiden määrän että mukana olevien ammatillisten alojen (ravintola-ja catering-, sosiaali- ja terveys-, matkailu-, liikunta-sekä media-ala) suhteen. Verkoston kautta toteutettujen työelämäjaksojen sisältöä on saatu laadukkaammaksi ja tarkoituksenmukaisemmaksi. Verkoston kautta toteutettujen liikkuvuusjaksojen määrä on kasvanut ja kiinnostus Thaimaata kohtaan on lisääntynyt. Sekä opiskelijat että opetushenkilöstö ovat olleet erittäin tyytyväisiä liikkuvuusjaksoihin. Verkosto toimii aktiivisesti yhteistyössä muiden globaaliverkostojen kanssa toiminnan laadun parantamiseksi edelleen.
 1.3.2019 – 31.12.2021

Videor

Ett nätverk av partners i Finland

Ett nätverk av internationella partners